tirsdag 30. desember 2008

Medlemskap i Mental Helse ?

Vervebrev Mental Helse


Hei!

Vi trenger deg som medlem. Som medlem får du gleden av å motta SINN OG SAMFUNN 5 ganger i året. Der står det mye interessant innen psykisk helse. De fleste steder er det lokallag man får en tilknytning til om man ønsker det.

I Mental Helse består medlemmene av brukere, pårørende, fagpersoner og andre interesserte. 1 av 3 unge opplever psykiske helseproblemer før fylte 16 år, og 1 av 2 opplever psykiske helseproblemer i løpet av livet. (Folkehelseinstituttet).

Hvis du ikke allerede er medlem i Mental Helse, så oppfordrer jeg deg til å melde deg inn. Du kan eventuelt prøve å få den bedriften du jobber til å melde seg inn som støttemedlem også. Det synes jeg er viktig!

For at det skal bli enda mer ”trøkk” i vår interessepolitiske organisasjon Mental Helse, er det viktig at mange flere melder seg inn. Fra og med 2008 koster enkeltmedlemskap kr 275 per år. Ungdomsmedlemskap kr 160 (inntil fylte 30 år). For bedrifter koster det kr 800 å være støttemedlem.

Om du ønsker å melde deg inn, verver jeg deg med glede J. Eller du kan selv melde deg via www.mentalhelse.no. Det viktigste er at du melder deg innJ.

Mental Helse har passert 10 000 medlemmer og stadig flere melder seg inn.

SINN OG SAMFUNN har mange gode tips til oss som brukere, pårørende, fagpersoner og mennesker som ganske enkelt interesserer seg for hva som skjer innenfor feltet psykisk helse. Gjennom SINN OG SAMFUNN får vi nyttig kunnskap om en del av det som skjer innenfor feltet.

TAKK FOR DIN OPPMERKSOMHET, OG VELKOMMEN SOM MEDLEM!

Hilsen fra Siv Helen Rydheim (sivryd@gmail.com – Mob. 95866865)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar